Een energielabel voor uw bedrijfspand nodig? Hier leest u waarom!

Energielabel aanvragen bedrijfspand

U hebt misschien gehoord dat het vanaf juli 2021 verplicht zal zijn om een definitief energielabel te hebben voor uw commercieel vastgoed wanneer u het gaat verkopen of verhuren. Dit geldt voor alle bedrijven, of het nu gaat om een kleine winkel of een groot bedrijf. En ja, dit is iets wat de overheid verplicht stelt - maar het is ook altijd aan te raden om een energielabel voor uw pand aan te vragen. Op die manier krijgt u een duidelijk inzicht in de sterke en zwakke punten van uw pand op het gebied van energiegebruik. U kunt dan stappen ondernemen om de energie-efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren en een beter energielabel te krijgen - wat op zijn beurt de marktwaarde van uw pand zal verhogen!

Verplichting van energielabel voor commerciële gebouwen.

Vanaf juli 2021 wordt het voor alle commerciële gebouwen in Nederland verplicht een energielabel te hebben. Dit geldt voor elk bedrijfspand dat wordt verkocht of verhuurd - of het nu een kleine winkel is of een groot bedrijf. De regering heeft dit verplicht gesteld om de algemene energie-efficiëntie van bedrijven in Nederland te reguleren. Het is echter altijd aan te raden een energielabel voor uw bedrijfsgebouw te laten maken - zelfs als u niet van plan bent het in de nabije toekomst te verkopen of te verhuren.

Deskundige adviseurs

Alle adviseurs van Opstal Adviseurs zijn gecertificeerd en denken puur in energielabels. Het is aan ons om jou zo Goed en Snel als mogelijk van een energielabel te voorzien. Zou jij graag advies willen betreffende het verbeteren van het energielabel van jouw bedrijf? Wij helpen je hierin verder. Wij beseffen dat u het zo snel mogelijk gedaan wilt hebben. Onze belangrijkste principes zijn snelheid en efficiëntie. Daarom zullen wij binnen 24 uur contact opnemen met u en ontvang je altijd binnen 5 werkdagen jouw definitieve energielabe.